Unit 4 Where's my backpack? 同步阅读 - 给力英语
您现在的位置:给力英语新目标7A

Unit 4 Where's my backpack? 同步阅读

发布:jetshing    时间:2009-08-23 19:23:53     浏览:1693次    [划词翻译已启用]

读短文,判断下列句子是否符合短文的内容,符合的写“T”,不符合的写“F”。

 

Jimmy likes his bedroom a lot because he likes sleeping. Val likes the living room because he likes watching TV and doing other things. Vicky likes her dining room because she likes eating. They are all my good friends. On Sunday they often come to my home. I have a big dining room. There is a round table and four chairs in it. We often have meals and drink tea there. My mother often cooks for us. She cooks nice dishes. Sometimes I can do the cooking, but I don’t like doing it. I like to eat. My father doesn't like cooking at all.

 

1. Jimmy likes sleeping very much.

2. Val doesn't like watching TV at all.

3. Vichy is a girl. She likes eating.

4. There are three people in the writer's family.

5. The writer and his parents don't like cooking at all.

 

参考答案:

 

1. T 2. F 3. T 4. F 5. F


  • * 您必须遵守《全国人大常委会关于维护互联网安全的决定》及中华人民共和国其他有关法律法规。
  • * 您发表的文章仅代表个人观点,与给力英语网无关。
  • * 您在给力英语网评论系统发表的作品,给力英语网有权在网站内转载或引用。