PEP五年级英语上册各单元阅读测试题 - 给力英语
您现在的位置:给力英语PEP小学英语五年级下册

PEP五年级英语上册各单元阅读测试题

发布:jetshing    时间:2009-07-24 21:13:29     浏览:10739次    [划词翻译已启用]

第一单元:Unit One : My New Teacher

My new teacher is science teacher. He’s very strong. He has a big mouth, two big ears, two big eyes and a not too big and not too small nose. He often wears a black new shirt and brown pants, with two big shoes.
    My science teacher is very kind. And he is very smart, isn’t he? Today, we have science class. We are very happy because he is so funny. Who is he? He’s a Mr. Zhou .

阅读短文后填空

1. Mr Zhou is a funny teacher. He teaches _____________.

2. Mr Zhou’s favourtie color is ___________ and brown.

3. My new science teacher is a _________ and ______________ teacher.

4. We have ____________ class today.

答案:1.science  2.black  3.strong, kind或smart, funny   4.science或funny

 

第二单元 Unit Two: My Day

Today is Monday,I get up at 6:30.Then I take a shower and brush my teeth. Then I eat breakfast at 7:00. After breakfast I go to school at 7:30. In the morning, I have many subjects. They are English,math,and two Chinese. Then is the lunch time,today I eat some bread. In the afternoon I have four classes,too. They are computer,P.E.,biology and music.   

After school I do my homework. Then I eat dinner at 6:30 in the evening. After dinner I read my book . Then I go to bed at 9:00. This is my day.

阅读短文后填空

1. I get up at 6:30 on ___________ morning

2. I eat ______________ after I take a shower and brush my teeth.

3. I eat some bread for ___________.

4. I have _________  P.E. , biology and ______________ on Monday afternoon.

答案: 1. Monday  2. breakfast    3.lunch    4.computer, music

 

第三单元 Unit Three:  My Favourite Food

Hello!I am a student .My favorite food are so many . I like beef 、mutton、potota、fish and chicken.They are yummy and tasty.They are healthy. I like sweet food,too. I like chocolate cake the best. Chocolate cake is sweet and delicious.

阅读短文后填空

1. I like chocolate cake the best because it is _______ and ___________.

2. Beef, mutton,potato, fish and chicken are my ___________ food.

3. I like yummy food,they are _____________.

4. I like _________ food but it is not healthy food.

答案: 1.sweet, delicious  2. favorite或healthy  3. tasty   4.sweet

 

 

第四单元 Unit 4: What can you do?

 "Mum, let me wash the dishes." "Really? I'm so happy to hear that." After dinner, I get the dirty dishes to the kitchen and wash them. I turn on the tap(水龙头) and water runs to the dishes.

   Then I put some detergent(洗洁剂) to the water. Maybe I put too much, there are a lot of bubbles in the sink(洗碗盆). "Pang!" The dishes slip(滑落) from my fingers. My mother clears the pieces and helps me clean the dishes. I think I'll do a better job next time.

阅读短文后填空

1. After dinner,I_____________ the dishes in the kitchen because they are dirty.

2.Mum is so _________ to hear that I like to help her.

3.There are a lot of bubbles because I ______ some detergent to the water.

4.I think I’ll do a _________ job next _______________.

   答案: 1. wash    2. happy   3.put     4.better,time

 

第五单元 Unit 5: My Room
     I have my own room. It is big and nice. There is a bed, a desk and a shelf. The doll is on my bed. The lamp is on the desk. The books are on the shelf. The trash bin is behind the door. The clothes are in the closet. There is a air-conditioner over the closet. Look! There are many pictures on the wall. I love my room very much.

阅读短文后填空

1. I love my bedroom because it is _____ and _________.

2. We can see the _______ is on my desk. My books are on the shelf.

3. In the hot summer, I can turn on the __________________ in my room.

4. There are ________ pictures on the wall.

   答案:1. big, nice  2. lamp  3.air-conditioner或lamp  4.many

 

第六单元  Unit 6: My Village

I live in the village in the countryside.My village is big and beautiful! Look! There are no tall buildings in my village.There are many houses in the village. They are small. There are many high mountains near the houses. There is a big forest behind the houses. There are many animals in the forest. There is a river in front of the houses. The water in the river is clean and the air is fresh. There are many fish in the rivers.

There is a bridge over the river. We can see many big trees, green grass and flowers on the river banks. The river is between our village and my school. There is a lake near the village. We can see many ducks in the lake. I love my village very much.

阅读短文后填空

1. My home is not in the city. It is in a _________ in the countryside.

2. We can see many  ___________ and __________ in the forest.

3. The air in our village is _______ because there are no tall buildings and  there is a big forest behind the village.

4.  I go to school from Monday to Friday and I must go over the __________ because there is a river under it.

   答案:1. village  2. animals, trees(动植物名称)  3.fresh  4.bridge


  • * 您必须遵守《全国人大常委会关于维护互联网安全的决定》及中华人民共和国其他有关法律法规。
  • * 您发表的文章仅代表个人观点,与给力英语网无关。
  • * 您在给力英语网评论系统发表的作品,给力英语网有权在网站内转载或引用。